top of page
  • Foto van schrijverSabine

Persoonlijke groei.

Velen hebben in het verleden een muur rond zichzelf gebouwd. Een muur als bescherming om niet meer gekwetst te worden.

Deze muur heeft je vroeger inderdaad beschermd, maar nu houdt het jouw persoonlijke groei tegen.

Het zorgt er ook voor dat je je oude en foutieve overtuigingen niet kunt loslaten. Foutieve overtuigingen over jezelf, maar ook over anderen.

Pas vanaf het moment dat je bereid bent om die muur langzaam af te bouwen, zal je merken dat je zowel op persoonlijk vlak groeit, maar ook op diverse andere vlakken.


Persoonlijke groei kan je zien als het pellen van een ajuin. Telkens wordt er een laag weg gewerkt, zodat je stilaan bij "je kern" komt en zodat je terug kunt zijn wie je ECHT bent.

Elke laag vertegenwoordigt vb. bepaalde angsten, onzekerheden, verkeerde overtuigingen over jezelf en anderen, foutieve opvattingen, ....


Als je bereid bent om laag per laag aan jezelf te werken, dan worden je in het leven "spiegels" voorgehouden. Elke "spiegel" triggert een bepaalde laag van jezelf dat uit balans is.

Kijk bewust naar deze situaties en tracht er de waarheid in te ontdekken en te vinden.


Echter, wanneer je denkt dat je bepaalde zaken hebt verwerkt en je gaat je stilaan beter voelen, komen diezelfde situaties weer terug om op een DIEPER niveau te worden gelezen. Daarom lijkt dit proces, juist in dit leven, eindelozer dan ooit tevoren !

In dit leven komt alles tegelijk op je af.

Elk detail, elke laag dient gelezen te worden.
Comments


bottom of page