top of page
IMG_1451.jpg

"Don't use your energy to worry.

Use your energy to believe." 

Mijn verhaal

Mijn naam is Sabine Wienen.  Als hooggevoelig persoon heb ik heel wat woelige waters en levenslessen doorstaan die mij ertoe aangezet hebben een eigen praktijk in alternatieve behandelingen op te starten.

 

Mijn eerste levenslessen heb ik gekregen door mijn strenge opvoeding en door mijn gefaald eerste huwelijk waarin ik bedrogen werd.  Lessen die mij gedwongen hebben om aan mijn eigenwaarde te werken.

Daarna heb ik jaren als directie-assistente in de harde ego-wereld geleefd. Een wereld waarin presteren centraal stond.  Omdat ik geen “neen” kon zeggen ging ik telkens maar weer over mijn grenzen heen met tal van lichamelijke en emotionele klachten tot gevolg.  

Nu besef ik waarom ik geen grenzen kon aangeven en waarom ik mezelf steeds maar weer op de laatste plaats stelde. 

Het sterven van mijn vader heeft me dan weer geleerd om terug vertrouwen te krijgen in het leven, om die drang naar controle los te laten.  Want als we eerlijk zijn : niets hebben we onder controle, enkel onze gedachten.

 

Al deze levenslessen hebben mij duidelijk gemaakt dat het universum bepaalde deuren sluit, om andere deuren te openen met veel meer en betere mogelijkheden.

 

In 2012 hebben omstandigheden ertoe geleid dat ik in de alternatieve wereld terecht ben gekomen, in de gevoelswereld.  Ik heb altijd al anderen geholpen, op ieder moment, iedere dag.  Nu help ik anderen op basis van mijn ervaringen, inzichten, kennis/studies en gevoel en ben ik een doorgeefluik van energie.

 

Sindsdien volg ik opleidingen om mijn kennis uit te breiden, maar vooral om de cliënt beter te kunnen helpen.  Studies op basis van de oosterse visie, spiritualiteit en ook orthomoleculaire therapie.

 

Het bio-resonantiesysteem, Qest4, samen met de Bach bloesems, zijn een ondersteuning bij alles wat ik doe.  Het is een prachtig systeem.  Het leest je volledig uit op lichamelijk en geestelijk vlak.  Het screent je organen maar ook je emoties die je bewust of onbewust blokkeren.  Het kijkt o.a. ook naar je hormonaal balans, naar je spijsvertering, of je supplementen kunt gebruiken, naar je voedselovergevoeligheden, ......  En dit is maar een kleine greep uit wat het allemaal kan !

 

Naast de bio-resonantie begeleid ik de mensen vooral met coachingsgesprekken op basis van mijn gevoel, inzichten en ervaringen. Tijdens deze gesprekken tracht ik steeds in te voelen op jou en je behoeften.  Ik probeer dan eigenlijk je energie te lezen.  Dit wordt ook wel psychic mediumschap genoemd. Deze gesprekken kunnen uitgebreid worden met energetische behandelingen om je groeiproces te versnellen.  

In 02-2024 heb ik de opleiding tot paranormaal coach en genezer afgerond. Een intensief traject van 5 maanden vol activaties, initiaties en teachings.  Een traject ook waarin ik gegroeid ben als persoon, en waarbij ik zeer waardevolle healingtools aangeleerd heb gekregen om je volledig tot je authenticiteit te brengen.  Meer hierover vind je terug onder het tabblad 'healing'.

 

Bij alles richt ik mij op het lichamelijke (body), geestelijke (mind) en innerlijke / spirituele (soul).  

 

Vandaar ook mijn logo Mind Body Soul.

 

Mijn unieke manier van aanpak : om een zo volledig mogelijk beeld van de persoon voor mij te hebben, combineer ik alles van de cursussen in het eerste intake gesprek.  Zowel de westerse en oosterse visie, alsook energetische screening op lichaam en geest.

IMG_1557.jpg
IMG_1164.jpg
IMG_1518.jpg

Volg me via Instagram

bottom of page