top of page
reflexologie Therapy

Voetreflexologie

Deze drukpuntmassage stimuleert de doorbloeding, afvalstoffen worden afgevoerd en klachten (lichamelijke, geestelijke, emotionele) verminderen, waardoor het lichaam zijn evenwicht herstelt.

 

Voetreflexologie kan gemakkelijk gecombineerd worden met zowel de klassieke geneeskunde als met andere alternatieve geneeswijzen.

 

Een goede voetreflexologie zorgt ervoor dat het lichaam zich kan ontspannen en eventuele blokkades bewerkt kunnen worden.

Wat zijn oa. de kritieke punten : nek, schouders, rug, maag, nieren, dikke darm, …

Het is een bijzonder effectieve therapie voor groot en klein tegen allerlei klachten, stress, gespannenheid, vermoeidheid, hormonenhuishouding, hoofdpijn, …. Het werkt tevens preventief, en zorgt ervoor dat we onze goede gezondheid bewaren.

 

Een therapeutische voetreflex is niet zomaar klakkeloos een drukpuntmassage geven.  Elk lichaamsdeel staat namelijk voor een bepaalde emotie, voor een denkrichting.  En het is belangrijk dit aan te voelen en over te brengen. Bij een therapeutische voetreflex worden de voetzolen behandeld naar de aandoening(en).

 

Om je kind tot rust te laten komen, is een voetreflex behandeling ook zeer helend en rustgevend.

Klanten aan het woord

“Tijdens mijn opleiding tot zorgverlener, ben ik reeds in aanraking gekomen met voetreflexologie. Ik vond dit toen erg aangenaam en het heeft mijn interesse destijds sterk aangewakkerd...
Later in het werkveld voelde ik mezelf steeds vermoeider worden. De drukke dagen, onregelmatige uren, werkdruk, et cetera begonnen erg op mij te wegen. Langzaamaan werd ik steeds vermoeider, futlozer, geen zin meer om te gaan werken, prikkelbaar, het huishouden bleef liggen,... Ik besefte dat ik hulp moest gaan zoeken, want zo wilde ik mij niet blijven voelen.
Mijn interesse voor voetreflexologie werd opnieuw gewekt, dus ik ging op zoek naar een voetreflexoloog. Via internet ben ik zo bij Sabine terecht gekomen. Haar website sprak me aan; ze leek me een ervaren persoon met beide voeten op de grond, maar gericht op het gevoel en de natuur. Hier kon ik me helemaal in vinden. Een afspraak werd snel vastgelegd en mijn verwachtingen werden voldaan.
De voetzoolreflexologie is erg aangenaam, maar zoveel meer dan enkel het masseren van mijn voeten. Ik kon er terecht met mijn verhaal en Sabine kon mij inzichten geven over mezelf als persoon alsof ze me al zolang kende. Reeds na 1 sessie voelde ik me al zoveel vrijer, zoveel lichter; er leek een enorme zwaarte van me te zijn afgevallen. Ik ben blijven gaan. Ondertussen verlopen de sessies niet meer huilend, maar glimlachend en genietend. Ik blijf gewoon graag gaan om af en toe een me-time-moment in te lassen, te genieten en toch weer een extra boost te krijgen om mezelf iets beter en energieker te voelen. Ik heb ondertussen een andere job, minstens even druk, maar zoveel meer energie!! Hier ben ik onder andere Sabine heel erg dankbaar voor!”


A.B., Genk

IMG_1471.jpg

Over Sabine

Je gids, je klankbord, je spiegel en je wegwijzer. 

 

Ben je toe aan verandering en heb je reeds veel dingen geprobeerd?

 

Wil je in je kracht staan, dicht bij je gevoel, met een zorgeloze en positieve geest in een gezond lichaam?

 

Voel je dan zeker vrij om een afspraak te maken.

Hoe kan ik helpen?

Ben je hooggevoelig en kamp je met allerhande klachten waaronder perfectionisme,

geen grenzen kunnen stellen, stemmingsschommelingen,...?

Wil je meer rust en balans in je leven?


Heb je lichamelijke klachten?
Ik denk dan bijvoorbeeld aan vastzittende spieren in nek en schouders,  spijsverteringsklachten, voedselintolerantie,
hoofdpijn, 
vermoeidheid, slapeloosheid,...? 

Of zijn het eerder emotionele klachten zoals o.a. piekeren, vlug zorgen maken, stress, gemoed,...? 

Wil je inzichten om een aantal zaken in je leven te ordenen? 
Ben je toe aan verandering en heb je reeds veel dingen geprobeerd? 
Misschien gewoon even nood aan ontspanning? 

Kortom wil je in je kracht staan, dicht bij je gevoel, met een zorgeloze en positieve geest in een gezond lichaam? 
Voel je dan zeker vrij om een afspraak te maken! 

bottom of page